Infotheek

https://www.nvrg.nl

De Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers. De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van de systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.

 

De beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten Het NVPA is een veelzijdige, dynamische en professionele beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten, die werken binnen de geestelijke gezondheidszorg. Psychosociale therapie bij het NVPA kenmerkt zich door een werkwijze die gebaseerd is op een professionele ervaringsgerichte aanpak, waarbij zingeving een centrale betekenis heeft. Lichaam en geest worden als één samenhangend geheel gezien en benaderd.

 

https://nvpa.org

De bij het NVPA aangesloten psychosociaal therapeuten zijn professionele zorgverleners met specialistische kennis en ervaring op het gebied van psychische of psychosociale problematiek. NVPA-meting voor cliënten Wij doen onderzoek bij de cliënten van therapeuten die aangesloten zijn bij onze vereniging en vragen uw medewerking. Via onderstaande link kunt u doorlinken naar de speciale website. Daar kunt u ook alle informatie vinden over de meting.

 

NVPA-meting: http://www.nvpameting.nl (Klik op de link) Op deze website staan vragenlijsten die betrekking hebben op uw situatie aan het begin en aan het einde van de therapie. Het algemene doel van de vragenlijsten is om inzicht te krijgen in de behaalde resultaten van de door de NVPA-therapeuten gegeven therapieën. We hopen hiermee de dienstverlening nog verder te kunnen verbeteren. Wij danken u voor de deelname aan deze meting.

 

https://www.nvvs.info

De NVVS is de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie. Zij heeft tot doel het bevorderen van de kwaliteit van de seksuologie en het behartigen van de belangen van haar leden. De NVVS heeft momenteel 630 leden, werkzaam in allerlei disciplines, zoals psychologen, artsen, maatschappelijk werkenden, verpleegkundigen en fysiotherapeuten.

 

 

https://www.nvvs.info/clienten/links

Interessante links naar uiteenlopende sites met informatie met betrekking tot seksualiteit.

 

http://www.mirjamhagoort.nl

Beeldend kunstenaar (achtergrond van de site)

 

Droombeelden van de verweesde stad

'Een foto is voor mij nooit het eindresultaat, maar altijd de opzet om tot een schilderij te komen. De foto is voor mij een alibi om aan de slag te gaan.'

 

Samenleven is een kunst!

Praktijkadres:
Over de Vesten 1, 3116 AD Schiedam

Contact:

T: 06 461 825 75

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK 24475876 0000

Big registratie: 79025207430 (verpleegkundige)
BTW nummer: NL001636353B18

AGB code praktijk 94058941

AGB code persoonlijk 94-011049

RBCZ licentienummer 204744R

(Niet nagekomen afspraken of afspraken gecanceld binnen 48 uur worden in rekening gebracht) - Privacystatement - Algemene Voorwaarden

Heeft u een klacht? Deze kunt u hier indienen.